Saltar a continguts

Taula d'Entitats de Balaguer del PDC de La Noguera

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

11/11/2015
3a edició del Mercat del Vell

 

Imatge de complement

El passat 31 d'octubre és va duur a terme la 3a edició del Mercat del Vell, una iniciativa de l'Associació de dones Dóna Pas i de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla de Desenvolupament Comunitari. Aquest esdeveniment va tenir lloc al passeig de l'Estació de Balaguer, entre els carrers Fleming i la Plaça Sardana, de les 10.00h a les 20.00h.

 

El Mercat del Vell consisteix en què particulars puguin tenir un espai de venda d'objectes de segona mà amb la finalitat d'oferir una alternativa d'increment d'ingressos a les persones que hi vulguin participar, mostrar una forma de mercat ecològica, solidària i sostenible i donar a conèixer la participació social i comunitària com a eina per al desenvolupament de la societat.

 

Aquesta edició va tenir molt èxit ja que el nombre de parades respecte d'altres anys es va duplicar, amb un total de 32 parades. Els paradistes mostraven l'interès en que es realitzin més edicions durant l'any, almenys una altra per la primavera.