Saltar a continguts

Taula d'Entitats de Balaguer del PDC de La Noguera

Navegació

Menú principal

NOTÍCIES

15/12/2014
Balaguer recapta 16.100 euros per La Marató de TV3

 

Imatge de complement

Les entitats de Balaguer, algunes de les quals formen part de la Taula d'Entitats de Balaguer, han aconseguit recaptar 16100 € per La Marató de TV3 d'enguany que tractava de les malaties del cor.

Ahir al matí la Pl. Mercadal va ser l'espai on es realitzaven la majoria d'activitats que desenes d'entitats de la ciutat van organitzar en favor de La Marató de TV3.

Centenars de persones es van bolcar en aquesta causa, tot participant per 1, 2 o 3 euros en les activitats i tallers organitzades.

Una de les activitats centrals va ser la realització d'un cor gegant amb 900 barrets vermells que s’havien fet per simbolitzar la solidaritat de la ciutat

Mentrestant al Passeig de l'Estació es realitzava una altra de les activitats centrals i s'acabava de decorar els arbres amb cors platejats que la gent comprava al preu d'1 € i el podia dedicar.

Els actes van continuar a la tarda amb el Festival de la Marató al Teatre Municipal de Balaguer, on es va donar a conèixer la quantitat total recaptada per les entitats de la ciutat.

D’altra banda, els alumnes de 5è de primària d'Escola Pia Balaguer han estat els guanyadors del 4t Concurs d'ornamentació d'arbres de Nadal amb material reciclat organitzat per l’Associació de Comerciants Balaguer 2021. El concurs es va celebrar ahir al matí al Passeig de l’Estació.